A Duran szendvics rövid története

 

A Duran család már az Osztrák-Magyar Monarchia idején vendéglátó üzleteket és pékséget működtetett Ausztriában és Csehországban. Az első kizárólag szendvicset áruló üzletet 1968-ban alapította Vladimir és Tomas Duran, Bécsben. Mindketten képzett és tapasztalt vendéglátó szakemberként fogtak hozzá az üzlet bevezetéséhez.Jelenleg külföldön Bécs, Hradec Králové, Isztambul városaiban találhatóak üzleteink.

duran_fejlec.jpg  

Tapasztalatuk abból is fakadt, hogy több évtizede értékesítették éttermeikben a nyitott koktél-szendvicseket. Az első szendvicsüzletüket a "Stephanskeller" nevű éttermüket átépítve nyitották Bécs belvárosában, melyet további nyolc szendvicsbolt követett.

Köszönhetően az állandó fejlesztésnek és a beruházásoknak, a receptek folyamatos finomításának a Duran szendvics a bécsi vendéglátásban mértékadóvá vált. A cég részesedése a bécsiszendvicspiacból több mint 70%.

1990 - ben nyílik az első franchise alapon működő Duran szendvicsbolt Isztambulban. Az elsőt - hat év alatt - további négy követi. A török ízlésnek megfelelően átalakított szendvicsek - a bécsi hagyományokat megőrizve - elnyerték az isztambuli vendégek tetszését.

tortenet.jpg

1995. május 2. -án nyitottuk Budapesten, az V. kerület Október 6. utcában az első magyarországi Duran szendvicsüzletet. Ez az első ilyen jellegű - nyitott koktélszendvics - üzlet Magyarországon. A magyar vendégek megkedvelték az induláskor már gazdag szendvicsválasztékot.

Budapesten, a VI. kerület Bajcsy- Zs. Út 7. sz. alatt - mint Duran Szendvics Hungária Kft. - alakítottuk ki második boltunkat, mely 1996 szeptembere óta várja vendégeinket.

1999 szeptemberében kinyitott az első cseh Duran szendvicsüzlet Hradec Královéban
.Az üzlet forgalma - a hasonló szendvicseket régóta ismerő cseh piacon folyamatosan nő.

A harmadik üzletünk Budán a Retek u. 18. azám alatt 2000 szeptemberében nyílt.

2006 októberében nyitottuk negyedik boltunkat Budapesten, a XI. kerület Móricz Zsigmond körtér 15. sz. alatt.

A választék bővítése folyamatos, jelenleg több mint 40 féle szendvics (fehérkenyérből és barnakenyérből), falatszendvicsek, többféle pizzaszelet és stangli kapható üzlteinkben.

tortenet1.jpg 

Kosár
Kiválasztott szendvicsek:
,- darab
Szendvicsek ára:
,- Forint

Kiválasztott falatszendvicsek:
,- darab
Falatdobozok száma:
,- doboz
Falatszendvicsek ára:
,- Forint

Kiválasztott üdítők:
,- darab
Üdítők ára:
,- Forint

Szállítási költség:
,- Forint
Házhoz szállítás,
Szállítási díjtáblázat

Összesen:
,- Forint
Hír

Figyelem!

GLUTÉNMENTES! 

Megrendelésre szendvicseinket

elkészítjük gluténmentes kenyérből!

A szendvics ára

+ 100 Ft./db.